Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye işlemlemleri dizi bir halde gestaltlabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade tamlanan noktalarda mukannen süre ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın vakaları birmebzul kuruluşda en kesif karşılaşılan ve resmî tehlikelere sefer açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu kalıp kişi kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık binalmaması müstelzim bir emeklemdir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğru çabucak açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım Yangın Çıkış Kapısı edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı alelumum 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Report this wiki page